TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Friday, June 19, 2009

what?????

hye again buddies...

ceh.. mentang2 lar da lme x update blog.. smpai due kali lark aku update kan...hahaha... hmmm... sbnarnye da lme nak share ngan u guys... on 30 n 31 may ary tuh.. ade jom heboh kat jb neyh.. act, dlm aty neyh xde pown niat nak pg taw.. sbb tawu jln jam...n lg satu rmai owg.. bkn xpnah pg pown... TP oleyh kerane kwn tercinte si nelly tuh tetibe call kte ade kat larkin ngan pakwe tersyg... hmmm...so, nak xnak aku kne lar amik die n boyfriend die kat cs... pas tuh... bwk die pg jom heboh.. jam giler tawu..drpd villa nabila tuh jam, dekat satu jam lar kan merempuh halangan kat stu.. nsib bek ngan mudah snang dan lenang nyer, dapat parking.. dpat park kat dlm lg.. x lar jauh nak pg ke booth2 kat ctu.. agak2 dlm kol 6.3 aku da jln2 kat ctu lar...
hmmm.... so jln2 lar kat ctu rmai gak lar aku jumpe artis... bli2 brg.. bwk lar si takip tuh g jln2... ikotkan jerk per die nak bli... nsib bek duet agak berisi.. huhuhuh...

tp sbnrnye.. yg pnjang2 cite nyeh.. aku nak cite yg aku dpat jumpe kamal adli..huhuhu... sblom neyh.. aku pnah ckap kat kwn bek aku, dayah... aku ckap kat die..law aku pg jomheboh tuh 1 jerk owg yg aku nak sgt jumpe... KAMAL ADLI... hahaha... at last dpat gak aku jumpe die.. huhuhu...
yes2.... happy giler time tuh.. sampai skang addicted lg taw... mcm aku ckap kat blog sblom neyh lar... ade mende yg buat aku sgt minat kat die.. huhuhuhuhu.... mse jumpe Kamal tuh akucam control lar... sbnarnye teruja giler sgt2... ahaks... huhuhu... ade lar jgk artis len aku jumpe.. contohnye Fizzow, Dira, Ifa Radziah,rmai lar gak sbnarnye... bese lar...nmenyer pown JOMHEBOH. mmg lar rmai artis ala2 FOFULAR gtu... hahahaha.. k lar... neyh ntok 1st day at jomheboh... ty next blog aku cite the second day plak erk.. hahahaha...
ok lar...
bubye....
Holay VuAA....
TEKAN INI ;-)

sory guys!!!!!

hye buddies. hmm... 1st thing is, i wanna to say million sorry for those, coz da lme giler da x update blog neyh.. bkn per.. lately neyh, i've been so busy.. al maklum lah owg buat short course...hmmmm.... sory yerk.. sory again...
huk2... ok lar, skang neyh for u guys nyer info.. im totally addicted kat kamal adli....
aku x taw knape aku rse cam minat sgt ngan die.. hmmm mybe his looks just like tHe A?? or his ways of talks, his attitude, its just the same like tHe A.. i dont know why im so interested in kamal.. hahaha.. so funny rite.. its just like, i have known him seens forever. ahaks..

haaaa... sblom lupe, ade satu lg hal nak cite... n nak tanye pendapat.. perlu ke kte ubah penampilan semate2nak ikot kehendak hati owg sekeliling kte??hmmm... aku rse xperlukan.. melainkan itu adelah kehendak kte sndri. hmm ntah lar erk.. tp ntok aku, aku rse aku kne ikot ape yg aty aku kte.. lectureraku ade pesan.. kte kne jd dri kte sndri... bkn owg len.. n hala tuju kte., kte yg guide.. not anyone else.....


huhuhu....hmmm... till here dlu erk...
ok.. daaaaaa.....
holay vua....
TEKAN INI ;-)