TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Sunday, May 24, 2009

busy 4 intersesi






hye buddies..



hmm... sory lar lme gak x update, bkn per.. busy sket ler ntok intersesi....



amik due subjek plak tuh... agak brat plak tuh... eco 162 ngan acc165.. mmg lar pecah kpale sket kan.. tp lucky me sbb der kwn2 yg sudi membantu n sudi teman aku ntok intersesi neyh.. credit to dayah mohd, mohd aris n amalina ahmad... thanks gak ntok couzen2 aku coz xder ar push sgt kan, coz dowg cuty aku x cuty..



hihihihi.... n way, nak citer sket ar kan. even skang aku busy ntok intersesi pown...aku gak sbok organize reunion kwn2 aku yg kat sek dlu.. bkn reunion btol2 pown.. aku panggil pra reunion jerk..



coz bkn sume ade..



reunion yg btol2 nyer lg 4 tahun..



tp oleh krane kami sangat merindi antare satu same lain so dowg nak aku plan something ntok dowg..



mmg slalu nyer aku yg jd program planner, tp di bantu oleyh afiq n iela..



kali neyh afiq xde g study, so iela jerk lar yg agak kusut masai memikirkan transport lar n etc...



hehehehe... sesekali iela, xpe2..



huhuhuhu...
ok neyh antare kwn2 yg aku yg aka pergi ke pre reunion tuh.. ade lg yg len tp gmbar mereka tidak dapt di upload yerk..coz amat lah bnyak.. hehehe... sje2 jerk.. sbnarnyer mls.. ala... len kali aku upload erk.... huhuhuhuhuhu.... so.. ok..

okok.. neyh jerk lar for now.. nak tdow coz sok ade klass ler.. n i have go out early kali neyh.. hehehe... bubye guys...
Holai Vua...




TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment